Wie ben ik

Even kennismaken

Introductie

Als re-integratie tot stilstand komt en werkgever en werknemer niet weten hoe ze uit deze impasse moeten komen, dan adviseer en ondersteun ik partijen helder en concreet bij het oplossen van complexe arbeidsongeschiktheidstrajecten.

Na mijn opleiding tot fysiotherapeut (1983) heb ik me gespecialiseerd in de manuele therapie en ben ik 9 jaar werkzaam geweest in dit vakgebied.

Mijn interesse voor arbeidsgerelateerde gezondheidsproblematiek maakte dat ik in 1993 de overstap naar de bedrijfsgezondheidszorg heb gemaakt en heb ik de post-HBO opleiding tot Adviseur Arbeid & Gezondheid in 1993 afgerond. Gedurende 9 jaar ben ik actief geweest voor de interne arbodienst van Nationale-Nederlanden.

Nadat ik in 2001 de opleiding tot arbeidsdeskundige met goed gevolg heb afgerond heb ik in 2003 de overstap gemaakt naar het re-integratiebedrijf Keerpunt. In 2008 ben ik als zelfstandig en onafhankelijk arbeidsdeskundige van start gegaan.

Inmiddels word ik door werkgevers, werknemer, arbodiensten, advocaten en accountantskantoren benaderd voor het doen van onderzoeken, het geven van advies en/of het voeren van geschilbemiddelingsgesprekken.

Samenwerking